Categorieën
Columns Cultuur Ethiek Politiek

Geert Dales: De burgemeester van transparantie en aanspreekbaarheid gooit de luiken dicht

(tekst: Geert Dales)

Tweede woning in Holysloot roept meer vragen op dan Halsema wil beantwoorden

Twee keer heb ik Femke Halsema, sinds 2018 burgemeester van Amsterdam ontmoet. De eerste keer troffen wij elkaar als deelnemers aan een of ander debat in de Leidse studentensociëteit Minerva. Waar het over ging weet ik niet meer, maar wel herinner ik me dat ik onder de indruk was van haar intelligentie en verbale kwaliteiten. Je moet flink je best doen om niet door haar te worden afgetroefd. De tweede keer dat we elkaar ontmoetten was in juli 2018 bij de opening van de nieuwe metro ‘Noord-Zuidlijn’ in Amsterdam, kort na aanvang van haar burgemeesterschap. We schudden elkaar de hand en dat was het. 

Leest u verder via: DE BURGEMEESTER VAN TRANSPARANTIE EN AANSPREEKBAARHEID GOOIT DE LUIKEN DICHT | GEERT DALES