Categorieën
Columns Humor

PvdA Utrecht laat niemand los! En 5 tips …

PvdA Utrecht organiseert vandaag om 17.00 uur een actie om schouder aan schouder met elkaar te staan. ‘Samen houden we elkaars hand vast rondom ons huis van de democratie. We laten niemand los!’

De actie is gericht tegen de verkiezingszege van de PVV op woensdag 22 november, waardoor ‘heel veel mensen in Nederland’ zich onveilig voelen. ‘We doen met een brede coalitie van organisaties en partijen mee aan deze demonstratie om te laten zien dat we er in Utrecht voor iedereen zijn’, aldus de PvdA Utrecht. (bron: https://twitter.com/pvdautrecht/status/1727681060505321914)

PvdA Utrecht is mans en creatief genoeg meer activiteiten van de grond te krijgen, zoals:

(1) Onder het genot van het drinken van heilzame kruidenthee lezen geëmancipeerde mannen voor uit de Libelle en de Flair.
(2) Semi-seculiere sociaaldemocraten specialiseren zich in de studie van Romeinen XIII, dat ongetwijfeld in hun zakbijbeltje is te lezen.
(3) Om de noodlottige slachtofferrol te bedwingen worden gratis yoga-cursussen en zelfontspanning geregeld voor partijleden.
(4) Kleurplaten van PVV-leider Wilders worden onder luid gejoel in de papierversnipperaar op het lokale partijkantoor gedaan.
(5) BNN VARA publiceert een artikelenreeks over onnodig schuldbesef en progressief-paternalistische zelftherapie.

Wiebe Dooper