Categorieën
Europa Opinie Politiek

EUROPESE VERKIEZINGEN. BIJGAAND STUK WERD NIET IN DE LC GEPLAATST, WEL OP LIWWADDERS

Door Gert van Meegdenburg op Liwwadders.nl

In de aanloop naar deze verkiezingen waren de politici, politieke duiders en journalisten niet van de buis te slaan. Vooral aan de avondlijke kletspraattafels kregen ze alle gelegenheid hun zegje te doen. De kranten, ook de zelfbenoemde kwaliteitskranten, putten zich uit in het demoniseren van de gevreesde Wilders met zijn rechtse politiek. De bijvoeglijke naamwoorden buitelden over elkaar heen. Nooit werd de politiek slechts rechts genoemd. Altijd worden er woorden als Uiterst, Extreem, Populistisch, Ultra of een combinatie hiervan aan toegevoegd. Er werd – en wordt – zelfs niet geschroomd het fascisme en nazisme van voor de oorlog eraan toe te voegen. Waarom deze actie?

Naar mijn overtuiging om de mensen die het al jaren zat zijn de gevolgen van de ongebreidelde immigratie met de bijbehorende ellende te moeten verdragen wijs te maken dat ze fascisten of nazi’s zijn als ze op de PVV stemmen. Het gaat de meerderheid van de PVV-stemmers uitsluitend om één punt uit het verkiezingsprogramma van de PVV: de immigratiebeheersing, of nog liever stop. Een punt dat nagenoeg geen enkele, linkse zelfbenoemde progressieve partij in zijn programma heeft. Sterker nog, immigratie een zegen vinden. De links politiek correcten ontkennen of bagatelliseren de problemen waarmee veel PVV-stemmers dagelijks worden geconfronteerd. Ze koesteren de hoop dat deze partij eens wat gaat doen aan hun probleem. Maar geen enkele criticaster vraagt zich af waarom mensen op de PVV stemmen. Schrijnend voorbeeld hiervan is voormalig D66 minister Kaag. “Wie zijn die mensen?” Het zijn de mensen die geconfronteerd worden met de gevolgen van multiculturele samenleving, de woningnood de klimaatmaatregelen. Ze zien subsidies op isolatie, warmtepompen, zonnepanelen en Tesla`s naar mensen gaan die het niet nodig hebben en het prima zelf kunnen betalen.

Leest u verder via: https://www.liwwadders.nl/zowel-politici-als-de-pers-hebben-slechts-een-doel-koste-wat-kost-de-huidige-coalitie-in-de-kiem-te-smoren/