Categorieën
Sneek

Verenigd Ondernemend Sneek organiseert een feestje: Business & Bites x FuckUp Nights op 24 april in Sneek

(tekst: Verenigd Ondernemend Sneek)

Ik heb niet gefaald, ik heb 999 manieren gevonden die niet werken. Geen glamoureuze succesverhalen en gepoch of opschepperij, maar memorabele mislukkingen. Dat is het hoofdingrediënt voor de Business & Bites op 24 april in de Walrus in Sneek. 

Samen met Founded in Friesland maken we van falen een feestje. De FuckUp Nights staan wereldwijd bekend om hun interactieve shows waar tientallen of honderden mensen tegelijk genieten van verhalen over mislukkingen, verteld door sprekers, vaak ondernemers. 

Voor de Business & Bites van Ondernemend Sneek geven we dit concept een twist naar een intiemere setting. Nog steeds met ondernemende sprekers en dezelfde levendige energie, maar met minder publiek en meer diepgang. Twee ondernemende sprekers (waaronder Sibold Jellema, voorzitter VOS en Marianne Poelman, Wethouder Werk & Inkomen, Gezondheid, MBO, Dienstverlening en Europa) bestijgen het podium en vertellen hun mooiste (faal-)verhaal: een verhaal van een (zware) tegenslag … die overwonnen werd. Een fuckup. 

Onder het genot van een driegangen diner neemt host Friso Visser van Brain Fuel je mee in een gezellige avond vol missers, blunders en fails. Tijd om te leren van, en lachen om en met, elkaar dus. In groepen gaat men tevens aan de slag met vragen als ‘Wat was jouw grootste fuck-up?’, ‘Hoe kijk jij aan tegen het maken van ‘fouten”? en ‘Hoe kunnen we falen, vieren?’. Laten we vooral het faalbokaal en de bierfailtjes niet vergeten.

Locatie/ adres
Walrus Zaal, Grote Kerkstraat 10

Datum/ tijd
24 april 2024 17.30 (inloop v.a. 17.00)

Kosten
27,50 inclusief driegangendiner, 4 consumpties en borrelhapjes

Let op: maximaal 60 plaatsen beschikbaar

Ook kunt u raadplegen: Business & borrel (ondernemendsneek.nl)