Categorieën
Fryslân Sociaal

Open dag Jados begeleiding autisme in Leeuwarden op 28 februari

(tekst: Jados Leeuwarden)

Op 28 februari van 19 tot 21 uur organiseren wij bij Jados Leeuwarden een open avond over autisme aan de Eewal 61K.

Stichting Jados opent haar deuren  voor iedereen die interesse heeft.
Jados biedt begeleiding aan jongvolwassen die de diagnose autisme hebben en extra hulp kunnen gebruiken bij studeren, werken, wonen en leven. Dat kan ambulant bij je aan huis, maar je kan ook wonen bij Jados Leeuwarden. Wij hebben een korte wachtlijst voor de studio’s op de Eewal.

Nieuwsgierig naar de begeleiders en bewoners van Jados? Kom dan langs op onze open dag en ontdek wat Jados voor je kan betekenen. Zie ook Jados.nl

Wanneer: 28 februari van 19-21 uur  
Waar:       Eewal 61 K Leeuwarden

Aanmelden: prfriesland@jados.nl voor 21 februari

Op deze speciale dag openen we onze deuren voor iedereen die geïnteresseerd is, van jongeren met ASS en hun ouders, collega’s van Amaryllis of Windkracht tot vertegenwoordigers van de gemeente en  andere organisaties. Of je nu al bekend bent met Jados of gewoon nieuwsgierig bent naar ons werk, iedereen is welkom!

Onze toegewijde begeleiders en aanmeldfunctionaris  zullen aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden, informatie te verstrekken en je te laten weten wat Jados kan betekenen voor jongeren  met autisme. Om in aanmerking te komen voor begeleiding door Jados heb je een WMO zorgindicatie van de gemeente nodig.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen een leuke avond  te beleven!