Categorieën
Politiek Sneek Súdwest Verkeer

MEDEDELING GEZELLIGE BIJEENKOMST ‘AUTOLUW’

BREKT.NL heeft nog geen datum vast kunnen stellen voor de informele bijeenkomst in een gezellig Sneker restaurant over de autoluwe proef van de binnenstad. Het is mogelijk dat het samenzijn na het paasweekeinde plaatsvindt, omdat winkeliers tot deze feestdagen druk bezig zijn.

Het hoofdthema zal zijn: de autoluwe perikelen in Sneek en het draagvlak van de proef. Het is de bedoeling dat circa zes mensen kort aan het woord komen en een eigen visie weergeven ten aanzien van de autoluwe proef. Dat kunnen zowel positieve als negatieve ervaringen zijn. Ook wordt het op prijs gesteld dat er een of meer creatieve bijdragen uit de bus rollen.

Intussen gaat verantwoordelijk PvdA-wethouder Rietman door met de uitvoering van de autoluwe proef. Inmiddels gaat het niet alleen meer om de verkeerspilot in de Sneker binnenstad, maar wordt de proef uitgebreid tot in de Noorderhoek. Daarna is het Sperkhem aan de beurt.

Tenslotte, de kosten van het etentje en de drankjes in het nog nader te noemen Sneker etablissement zijn voor eigen rekening. Nadere berichtgeving volgt.

Wiebe Dooper

Eerder verscheen:
IN DE PLANNING: GEZELLIGE BIJEENKOMST OVER ‘AUTOLUW’ – Brekt