Categorieën
Columns

BREKT: EEN GEVARIEERD INFOPODIUM EN GEEN INTERNETKRANT

BREKT of BREKT.NL is een gevarieerd infopodium. Er zijn culturele en literaire bijdragen, columns, schitterende foto’s, historische en journalistieke artikelen, politieke beschouwingen, mededelingen uit de landbouwsector, et cetera.

Dit infopodium ambieert geen internetkrant te zijn, omdat de actualiteit niet op de eerste plaats staat. Bovendien zijn er met name in Fryslân andere lokale en provinciale media die de dagelijkse actualiteit van allerlei nieuwsberichten, nieuwtjes en ander micronieuws veel beter verzorgen. Omrop Fryslân is een van die media.

Vanaf de start richt BREKT zich op de politieke en ambtelijke cultuur van de gemeente Súdwest-Fryslân. Sinds de wintermaand februari 2023 wordt ook meer aandacht gegeven aan de politieke cultuur van Fryslân en eveneens in bredere zin aan inhoudelijke politieke processen in de provincies. De opkomst van BBB speelt daar zeker een relevante rol in.

Tenslotte, variatie in de gepresenteerde artikelen en fotobijdragen blijft belangrijk. En een zeker inhoudelijk niveau gaat voor het streven naar massale bezoekersaantallen.

Bedankt voor uw belangstelling op BREKT.

Wiebe Dooper