Categorieën
Economie

Vomar verlaagt 300 prijzen van basisproducten fors

(tekst: Vomar)

Vomar Voordeelmarkt heeft per direct forse prijsverlagingen doorgevoerd op 300 basisproducten die klanten veelal dagelijks kopen. Het gaat om onder andere toiletpapier, koffie, bananen, aardappelen, melk en vleessoorten.

Eerder dit jaar gaf Vomar al aan de broodprijzen het hele jaar niet te verhogen om boodschappen voor iedereen betaalbaar te houden. Algemeen Directeur van Vomar, Aart van Haren over de prijsverlagingen: “Ons doel is om in deze tijd, waarin alles duurder wordt en veel mensen in financiële problemen komen, voor iedereen de boodschappen betaalbaar te houden. Met deze investering hopen we hier een grote extra stap mee te kunnen zetten.”

De 300 producten die Vomar in prijs heeft verlaagd, zijn allemaal populaire producten bij klanten. “We werken dagelijks met alle 10 duizend collega’s hard en efficiënt en kunnen daardoor de kosten laag houden. Hierdoor kunnen we altijd de laagste prijs voor ons gehele assortiment aan onze klant garanderen en nu ook deze verlagingen doorvoeren”, aldus Van Haren.

Raadpleegt u ook: https://www.vomar.nl/actueel/prijsverlagingen