Categorieën
Commentaar Sneek Verkeer Vervoer

Rond 40 aanmeldingen bijeenkomst ‘autoluw’ in ’t Vaticaan te Sneek op woensdag 3 april

Het aantal aanmeldingen voor de informele bijeenkomst ‘autoluw’, die in ‘t Vaticaan wordt gehouden op woensdag 3 april, loopt gestaag door. De teller staat op circa 40 aanmeldingen. Restaurant ‘t Vaticaan is te vinden aan het Grootzand 10 in Sneek. Vanaf 18.30 uur is de inloop en we gaan 19.00 uur aan tafel.

Onthullend?
Even het afgelopen Paasweekeinde krijgt BREKT.NL contact met een Sneker, die in juridisch opzicht interessante mededelingen gaat doen over enkele onderdelen van de autoluwe proef. Misschien kan deze spreker bijzondere zaken onthullen.

Daarnaast krijgen twee winkeliers, een raadslid en de ‘Werkgroep Autoluw Sneek’ het woord. Voor alle sprekers geldt drie minuten spreektijd. Bij tijdsoverschrijding rinkelt onverbiddelijk het geratel van een antieke wekker.

Restaurant ‘t Vaticaan aan het Grootzand 10 in Sneek.

Eten en consumpties
Het eten bestaat uit Indonesische rendang (rundvlees), Thaïse kip, rijst, cashewnoten en brood voor de prijs van € 15,00. U betaalt voor een glas bier € 3,25 en de prijs van een goed glas wijn bedraagt € 6,00. De kosten zijn uiteraard voor eigen rekening van iedere deelnemer.

Kritiek luwt niet
De kritiek op de autoluwe proef van het college van PvdA, CDA en FNP zal niet gaan liggen. Er zijn voldoende manieren om dat aan en via de publieke opinie herhaaldelijk duidelijk te maken. En intussen heeft de ‘Werkgroep Autoluw Sneek’ door middel van een petitie maar liefst 2263 handtekeningen verzameld.

Wiebe Dooper