Categorieën
Interviews Onderwijs

Martijn laat op TikTok zien hoe leuk het is om basisschoolleraar te zijn: ‘Iedere dag is compleet anders’

(tekst: Bonita de Leeuw op BNNVARA.nl)

Op dit moment is slechts één op de acht leraren een man, en Martijn Holsappel (30) is één van hen. Wat drijft hem om voor de klas te staan?

Vertel Martijn, hoelang sta je al voor de klas?

‘Ik werk inmiddels vijf jaar als fulltime basisschoolleerkracht van groep acht op basisschool Hubertus in Tilburg. Ik ben wel al wat langer afgestudeerd – sinds 2015 om precies te zijn – van de pabo. Tijdens de pabo had ik een bijbaan in de sales, waar ik na mijn studie doorgroeide in functies. Dat heb ik ook nog een tijdje gecombineerd met het onderwijs, totdat ik dus fulltime voor de klas ging staan.’

Leest u verder via: https://www.bnnvara.nl/artikelen/basisschool-tiktok-leraar-martijn